Koppla av, vi fixar resten!

Koppla av, vi fixar resten!

lördag 24 januari 2015

NU LYFTER VI!

Varmt välkommen till Joyride - vår senaste satsning där vi nyfiket kastar oss ut i resebranschen.

Vi har längtat efter att lansera Joyride där vi vill förmedla resglädje, förväntan, längtan och inspiration som varar ända från det ögonblicket du börjar fundera på din resa tills dess du har återvänt hem igen.
           
Här är vi nu och vi hoppas du vill låta oss inspirera dig till ditt nästa resmål – vi har skräddarsytt några fantastiska resor tillsammans med några av våra kända profiler som tar dig med till deras drömresmål.


I oktober månad 2014 smyglanserade vi Joyride och avslöjade Gabriels  körresa till Barcelona 26-30 maj 2015  - över 700 förhandsanmälde sig, många var redo att boka direkt, en del ville ta med sig respektive samt övrig familj och alla ville sjunga i La Sagrada Familia.

Vilket mottagande - TUSEN TACK för ert stöd, glada tillrop och fina kommentarer.

Med anledning av detta är det extra roligt att vi har möjligheten att erbjuda en extra resa till Barcelona som kommer gå av stapeln 30 maj – 03 juni 2015. Programmet är exakt samma, det enda du skall göra är att hitta ett datum som passar dig.   

HÄR hittar du programmet  - bokningen är öppen!

Har du frågor om resan vill vi gärna höra ifrån dig – du når oss på telefon 0771 188280 mån-fredag mellan 9-12 eller på info@joyride.se.


TACK för du följer oss här på bloggen, via Facebook som Joyride Travel och Instagram som Joyridetravel.

Välkommen ombord!

Kram

Gabriel & Ola

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar